bloggish

hej på dig! ja, ingen av oss har bloggat på jätte länge. ganska mycket har ju hänt om man säger så, jag har tävlat på farmen och sen tävlade josefina på bromma ridklubb. jag fick 2 rosetter i mina klasser och josefina fick 1 rosett i sin klass. vår häst är bäst! :D puss på honom. just nu sitter jag i skolan och skriver, det får man inte göra men jag gör det ändå :P hihihi! jag känner mig fett tuff som vågar! xD

om 2 veckor åker jag till frankrike, närmare bestämt till Tiazé. där ska jag varia i typ 8 dagar tror jag att det är så då kommer jag inte blogga. och innan det måste jag till bromma blocks med min mamma och shoppa! det ser jag fram emot men mamma kommer ju att ha massa synpunkter men det strunatar jag i. jag vill inte ha några råd av henne, eller jo ibland. men nu tilbaka till shoppingen. jag måste handla tröjor, typ stickade. många vill jag ha, jag ska klara mig hela hösten och vintern, så jag måste ha många :P. igår fylde Maja Lundquvist 15 år, grattis gumman! hon fick ett biobesök av mig, hon har redan allt, så vi ska se vampyrer suger tror jag att den heter. :D det ska bli najs :) haha, asså förlåt men det är någon som skapat ett konto på facebook som heter Bbromma Sskvaller som blir vän med typ alla. och jag älskar deras ryckten, för dom är antingan flera dagar gammalt eller så är dom inte sanna. så snälla om ni läser dom så läs mellan raderna. det som står där är inte sant. det står ingent om mig men om folk som jag känner. så ta inget seriöst :D tack. nu måste jag kila. hinner inte rätta stavfelen. sorry, hoppas ni ser vad det står. puss!

/½ <3


 jag tävlar på farmen med lucke, 80 cm :D <3

Lördag 2 oktober 2010

hej hopp! i det senaste inlägget (torsdag) vad jag och maja hemma hos maja. jag åkte med maja och ulla ut så jag slapp ta bussen. väl hemma hos maja så låg skolkatalogen i hennes brevlåda och vi fick panik! jag ser ut som jag gjorde förra året, eller förra året hade jag lockigt hår och det här året hade jag rakt. det var typ det ända skillnaden. ute i stallet så hoppade jag. haha jag ramlade av! inte okej! men jag hade väst på mig så det gjorde inte så ont. så det var bara att hoppa upp igen och fortsätta rida.
nästa dag så var det fredag! :D yey! haha, ingen kunde ju räkna ut att det var fredag! :O
men då vad jag i skolan och sen åkte jag till äppelviken och red med emilia! :D jag red käck! BLÄ!!! hata den hästen! men nästa gång ska vi hoppa och han e ganska rolig att hoppa och sen ska jag önska :) och jag ska önska Qubec, Ajja, Sorbits, och typ en till, haha inte så seriösa önskningar men man kan alltid få önska :P
idag var det lördag och jag och josefina hade lunchfodringen. men jag och josefina åkte ut tidigare så vi bara kunde fodra vid lunch och sen åka hem. den här dagen var det josefina som red och hon red konditionsträning. precis som jag gjorde för en vecka sen. när hon ridit klart så smörjden jag hoppsadeln, 3 sadelgjordar, en martingall och ett träns. efter det lunch foderade vi och sen åkte vi hem och började tvätta. sen åkte josefina till stan och jag tittade på derssyr kuren. tillslut somnade jag :/ haha, sorry men dressyr e inte min grej. men jag såg det danska equipaget och dom gick upp i ledning :) sen somnade jag :P och när jag vaknade åt vi middag och nu sitter jag här! woho!

puss puss puss puss puss puss puss


jag och lucke





maja och ambo








jag och lucke

RSS 2.0