tjooo

hej halllååå!

asså förlåt men jag orkar inte. bläääää!





Tjena

jag är bäst ingen protest.
Tjenare nä skojar lite med er bara... Eller?
Okej jag är sämst på att uppdatera men tänkte iaf hissa en roligblogg nämligen...
http://www.ponnysanning.blogspot.com/ !!!
GRATTIS WOHOOOO

Den är ganska rolig faktiskt ;)
Byebye //SmygfotarN

heeemmmma

tjo bre, nu e jag hemma från stallet och jag har ätit middag och duschat :)
idag var det Jsefina som red och jag tror att det gick bra. hon sa det iaf. 
till middag blev det pizza, haha känner mig fett tjock men fan vad gott det var!
Och nu har jag en lång skön helg framför mig med inga läxor att göra, kan det bli bättre? :)

/½ <3


 kan någon i hela världen vara sötare?

hejsan hoppsan

idag hade jag det där matte provet och jag fick alla rätt!! jag e fett stolt! jag har även haft so, sv och no. det var inte något nytt som hände.
men våran svenska lärare mats har inte kommit tillbaka ännu, hur sjuk e han igentligen? jag har inte sett honom sedan jul lovet började :O fett skumt. jaja, han kommer nog snart tillbaka :)
Men nu måste jag skynda mig till stallet så jag kommer hem innan Lets dance börjar, haha ja... jag koller på det, det måste man ju göra nu när helelena är med och allt ;)

see you later! <3
/ ½


Torsdag 20 januari 2011

hej, idag e det Torsdag och den här veckan har typ varit den längsta i mitt liv, krisigt läge! idag var det också ganska chilliga lektioner, so, matte, spanska, lunch och sist gympa. på son pratade vi om andra världskriget, på matten räknade vi i boken, på spansakan lärde vi oss att säga bra, bättre och bäst och sånna saker. det var skit skabbig lunch så jag åt en macka. Och på gympan så hade vi rytmik! asså jag dör, jag fattade ingenting, seriöst min kordinations (stavas?) förmåga är inte på topp, det är ett som är säkert och mitt minne när det gäller att komma ihåg en koriografi (stavas?) är inte heller den bästa. haha, man skulle lära sig 16 8:or och jag lärde mig bara 12, haha! sämre kunde det inte gå! suck....
Efter gympan så finns det en lektion som heter happy hour, en läxhjälp :P
och där satt jag, julia och malin och pluggade matte till vårat oförberedda prov som vi har imorgon, ja jag vet att det inte är oförberett om vi vet om det men vegas lärare är inte så smidiga så vi fick reda på att det skulle vara imorgon. så där satt vi och pluggade som fan. men jag fattar nu och jag kommer klara provet imorgon. hoppas jag :)
och eftersom jag satt där så fick josefina åka ut jälv, jag har ingen aning om hur det gick eller vad hon gjorde men det gick säkert bra :)

/½ <3



världens bästa låt! ;D

igår

hej, jag han inte blogga igår, inte innan stallet och inte efter. men men, i stallet så var jag själv, eller mamma var med men tilia kunde inte :(
men när jag kom ut så stod han i sin box och såg glad ut.
så red vi och det gick ganska bra men fyfan vad pigg han var! jag trodde inte att han hade så mycket energi i sig men tydligen så har han det, så det var kul att få se en ny sida av honom :)
medans jag red så mockade mamma, jag e stolt över henne hon lyckades jätte bra. När jag hade ridit klart så borstade jag och mamma gjorde höpåsar och sen fick han gå in i sin box och äta middag, han tyckte nog att det var treviligt att få komma in för jag hörde hans maga kurra hela tiden medans jag borstade :P
min snutte prins <3




½

Blogg.se

JAG HATAR BLOGG.SE!!! JAG BLIR GAAALEN!

iHola!

hej hallllåå!
idag var det en chill dag i skolan, först engelaska och då lyssnade vi på några som hade bok presentation. sen hade vi matte, jag kännde mig fett smart som kunde :) och sen hade vi musik och där satt vi bara och sjöng. efter det hade vi lunch, inte världens godaste men helt okej. sen hade vi spanska :( och sist hemkunskap :). när jag kom hem räknade jag lite matte och läste min engelska bok och sen bar det av till stallet. i ridhuset var det träning så Lucke fick stå idag.
imorgon ska jag åka ut med Tilia och har vi tur så kan mamma komma och hämta oss :)

ne nu ska jag sova, håller på att döö ;)

puss / the one and only angel # ½

innom denna vecka kommer det nog komma lite bilder från imorgon, jag ska be Tilia ta kort :) <3

Lördag

Jag bloggar! Jag e fett stolt :D
igår åkte jag och josefina sent ut till stallet, vi var uten vid hlav 7 - 7 kanske.
När vi kom fram red jag och josefina mockade, fixade vatten och gjorde maten. Eller red kanske var att ta i, men vi skrittade på långa tyglar i 40 min. Men det var mysigt och han skrittade på och tyckte nog också att det var mysigt.
I skolan så såg vi en film om andra världs kriget i 3 timmar! asså den var så gullig, och jag ska vara ärlig... jag grät i slutet :S Men alla var så söta och glada och ledsna på samma gång...
och så fick jag min jul klapp av Maj-Britt, alla 3 Twilight filmer! :D jag e en lycklig människa :)

idag så åkte jag och josefina ut vid 11 och idag var det hon som red och jag mockade och allt sånnt. iadga låga hans temp på 38,1 så han blir ju bättre :) så idag så tarvad josefina 2x5 min och skrittaderunt 30 min.
när vi kom hem tvättade vi och åt middag. sen övade jag på min engelska och nu sitter jag här :)

puss <3 /½







nyårs löfte (eller?)

nu ska jag skriva minst en gång in veckan. jag lovar!
på mitt lov så har det inte hänt så mycket. jag har varit i stallet och jag har varit med kompisar.
och så har vi flyttat till sundby :D
så ny så står min lilla prins på Sundby gård och e lycklig, eller han e sjuk så så lycklig e han kanske inte. han har lite feber och är dålig i magen :( så han har fått vila lite nu och både febern och magen har blivit bättre :)
igår var det onsdag och jag var på Q. det var helt okej kul, det var inte så många där men dom som var där var roliga. innan Q så var det ledarmöte för dom som ska bli ledare.
idag var jag, amanda och malin kvar och pluggade, vi slutade vid halv 2. malin gick vid 4 och jag och amanda stannade kvar till typ 5, haha geeks! ;) men vi hade kul och vi blev klara med alla vår läxor :D så nu har jag bara en grej kvar och det är att lära mig min engelska bok presensation som jag nyss blev klar med. jag och amanda skrev lite på vår engelska och så skrev vi klart vår spanska till nästa tisdag :)
fett stolt jag e :D
idag hade vi styrke test på gympan, jag e så jävla stolt, jag kalarade 57 situps och typ 30 armhävlningar! och jag kunde hänga i en stång asså, sådär så man tränar sina biseps (stavas?). jag kunde hänga lite mer än en halv min! asså jag e stolt över mig själv :D

haha, ne. nu ska jag sluta och så hoppas vi att det händer nått roligt i morgon :)

/½ <3


RSS 2.0