mm

PS:
O VILLE BARA SÄGA ATT... mena inte illa om rörby utan om bussen

TJA

det vad som fan! angel nr1 är hääär! :)))) sitter och kollar på 4,5halv-man som spelas på sexan. Jag har ju fan inte skrivit på fanbloog fan för det fan för buss323 säger jag bara... När jag blickar tillbaka till tiderna på rörby! Okej ska inte använda fan igen lovar.

MEEN HALLÅÅÅ Maja är här hoppas ni har det ROLIGT asooooo hörs sen! byebyeee

.

hej hopp i lingonskogen! igår var det grått och mulet och en hemsk dag att vara ute på! men jag och mina grannar satt inne och spelade kort och drack te. det var suuper mysigt :) idag var det lite varmare och jag har legat ute i solen. haha jag somnade fram mot 4 och sov ute i solen till 6 och då gick jag upp och åt middag ;D nu har jag precis kommit in efter en sväng med moppen. den dör om man inte åker på den då och då... eller bateriet laddar ur, typ. så nu är jag här och jag väntar på att min syster ska komma hem efter att ha varit ute med hunden. och på att några av våra grannar ska komma upp från havet (haha, det där lät skumt) dom e nere vid stranden och ska komma upp till huset. så, det lät bättre :P och när alla e hemma så ska vi gå och spela minigolf :p haha jag hatar minigolf och jag suger på det men det finns typ inget annat att göra :P så det får helt enkelt bli minigolf xD men frågan är: vad ska man ha på sig?... visst man kan komma i mjukisbyxor men hur kul är det? nej, det går inte! jag får ta nått enkelt, typ jeans shorts och nått linne... ja, det blir bra. ska man ha någon kofta med sig? jo, det får nog bli en mörkblå! åh, jag älskar blått!! det e nog den finast färgen som finns, och man kan ha den alla årstider! juste, på tal om årstider, den nya hm katalogen har kommit! och jag hittade ganska många snygga saker! :) mest tröjor. men jag gillar inte att köpa byxor rån kataloger eller nätet. man vet ju aldrig hur dom sitter.... det bästa är nog att prova i en affär. haha, juste tillbaka till minigolfen! nu kommer dom, måste springa och byta om! 

ha det bra :)


hehe

ja, eh... som ni märker har ingen skrivit på länge så detta  blir lite jobbigt för jag vet inte vart jag ska börja.....
men när jag inte har bloggat så har jag hunnit göra massa andra coola saker! min kompis maja har varit nere på mitt land och hon och jag har tittat på alla twilight filmerna :D asså jag e typ jätte kär! jag älskar twilight! och dom andvänder värsta coola ordet! nämligen: CHILLAX! fattar ni! så jävla coolt! :D haha chilla och relax e bara sååå ute! haha, typ: chilaxa galet lixom! ;D hahaha, jag e så rolig ibland ;P och jag har hittat en kille som tycker att twilight e bra! jag e överlycklig! :D men nu måste jag börja ta och avrunda detta lilla söta inlägg! vi hörs sen!

puss och godmorgon /kajsa

:)

hejsan hoppsan lillebror! jag har inte skrivit på länge för att vi inte har haft nått internet. men nu har jag 
det och tängte skriva en liten snabbis! ja, vad har jag gjort? jo, det har varit fint väder typ hela tiden så jag har varit nere på stranden, och blivit lite brunare! :D jag har varit  falsterbo horse show och köpt lite saker, en tröjja, ett par stövlar, ett täcke, ett shabrak och ett par slask kydd som jag kommer andvända när jag ska rida ut. och idag var jag på eriks häst shop och där köpte jag ett bett. ett tre delat med kula :) så vi får hoppas att han går bra på det :) nä, nu måste jg kila! so long!

sicknans angel nr ½ (kajsa)   

.


fredags mys!

hej hopp i lingonskogen! nu har jag kommit in efter att jag har solat hela dagen, nu började det bli för varmt! inte ok, solen kunde väl krypit in bakom ett måln så man kan vara ute utan att dö av värmaslag, men nej! det går inte att övertyga solan ett göra det. så nu fick jag helt enkelt gå in och sitta lite här för att sedan gå ut igen. men idag är det fredag och det betyder fredgs mys! vad ska jag göra i kväll då? jo, det finns bara en sak och göra: hemmakväll men familjen, mysigt men tråkigt. men det e sånna saker man får göra på landet. jag känner typ inga här, eller jo men dom kommer imorgon. och sklle jag känna någon så skulle jag inte vilja vara med dom. dom skulle bara prata med lantis dialekt och jag skulle dö av skratt varge dång dom öppnar munen och dom skulle bli ledsna och ta självmord. nej, men gud! det hoppas jag inte att dom gör! då blir jag ledsen! :( vilka tankar jag tänker. det finns lixom inget stop, när jag har börjat tänka på en sak så går jag och tänker på det hela dagen.

och jo, jag har tänkt på en annan sak! kan man ha en sjukdom som gör att man inte har nått pigment. för det tror jag att jag har. jag har inte ett ända litet pigment på mina ben. visst dom har blivit brunare, men dom är långt ifrån bruna! jag vill inte vara blek! tragiskt! men jag har kommit på en ide! om man sätter sig i dörröppningen så har man benen ute i solen men kroppen e inne och dör inte av värmeslag! gud vad smart, det ska jag gå och göra nu! :D

tjing så länge!

K <3


fredag morgon

godmorgon alla gangstersh där ute! nu är det en ny dag med nya möjligheter! dan börjar med en frukost som min mamma dukat ut på terassen och så skiner solen! gansak bra start på dagen om du frågar mig. jag har precis läst nått hemskt på en annan blogg, det kommer en parrodi på twilight! jag tål inte parodier på bra filmer! jag älskar ju twilight! men, man kanske borde ge den en chans alla förtjänar ju en chans, och e andra chans. så är den inte bra förska gången så kanske man borde se den igen och e den inte bra då.... ja, då är den helt enkelt inte bra. nej, nu ska jag springa ut och bli brun! :D haha önska mig lycka till! <3

the one and only kajsa

lillefot

woho! bloggen är skapad och ett nytt liv på internet har börjat! jag som skrivar just nu heter kajsa och kommer vara en av dom som skriver i denna lilla blogg, som jag hoppas att ni kommer läsa! jag heter kajsa som sagt och går i nyaelementar, på fritiden är jag i stallet och med kompisar. jag har en häst som heter What a luck som jag delar med min syster. jag är skolvegetarian, jag e kort och har små fötter, öh... ja det där med fötterna var väl inte så viktigt. men men, idag så har jag varit vid flygplatsen och hämtat min syster, som kom från stockholm ner till halmstad där vi har landställe. sen har jag och en tjej som heter amanda tagit bort larver från hennes grönsaker, och sen så gjorde vi pannkakor, det var muums! jag och min syster är altså här ner i halmstad och vår lilla heest är i stockholm på sommarbete. men han har det nog bra, han har skaffat sig en bundis och bästis som heter Emil :) eh, ja jag har tyvär inte gjort så mycket mer än så idag men välkommen till bloggen och jag hoppas att du kommer fortsätta läsa bloggen för den kommer bli mycket roligare än såhär!

men nu ska jag säga godnatt för jag är trööt! och juste, sickan is the shiit! :D (ASG)

<3

 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0